Menu

Duyurular


Liman El Kitabı

SİRKÜLER NO: 6.5 / 166-101 = 05/03/2024 


Değerli Üyelerimiz,

Uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğümüz ve Derneğimiz için geleneksel hale gelmiş olan ‘LİMAN EL KİTABI’ mızın baskı işlemleri tamamlanmış ve siz Değerli Üyelerimize sunulmaya hazırdır.

El Kitabımızın bu baskısı 229 Sayfadan oluşmuş olup kullanıcılara faydalı olacağı düşünülen yeni bilgiler ve güncellemeler yine İngilizce tercümeleri ile birlikte kitaba eklenmiştir.

(Doğal olarak) Kitabımızdaki tüm tarifeler bugün itibariyle güncellenmiş olup, içeriğindeki Yönetmelikler, Gemi Acentelik Hizmetleri Ücret Tarifesine İlişkin Tebliğ, Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Kullanıcı Rehberi, Vergiler gibi çeşitli bilgiler de yenilenerek bugünkü uygulamalar haline getirilmiştir.

Söz konusu kitapta önümüzdeki süreçlerde olabilecek değişiklikler ile ilgili sayfalar bilahare yeniden bastırılarak, kitabımızı satın almış olan kullanıcılara ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

Kitabın hazırlanışı sırasında yazım hatası olmaması için tüm gayret sarf edilmiş olmakla birlikte gerek Türkçe gerek İngilizce metinlerinde sizlerin de göreceği hataları bizlere bildirmeniz en büyük katkı olarak kabul edilecek ve yenilenen ilk baskıda bunlar da dikkate alınacaktır.

Liman El Kitabı’ mızın bedeli üyelerimiz için 30 EURO karşılığı TL / Adet olarak belirlenmiş olup arzu eden üyelerimiz dilediği miktarda kitabı Derneğimizden temin edebilirler.

Kitabımızın kullanıcılara fayda sağlaması dileklerimizle,

Saygılarımızı sunarız.

                  

 

 

 

 

 

 

Saygılarımızla,

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

 

 

 

 

 

 

Emin EMİNOĞLU

Genel Sekreter


 

 

 

Dağıtım: Tüm Üyelerimiz

Bilgi için: İMEAK DTO