Menu

Duyurular


New Regional Dynamics&the Move to a Green Shipping Future konulu IBIA Konferansı

SİRKÜLER NO: 12.3 / 275-201 = 27/04/2022


İlgi: İMEAK Deniz Ticaret Odası’ndan alınan 26.04.2022 tarih ve 1882/350/2022 sayılı yazısı.

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası’ndan alınan ilgi yazıda;

 

‘’Uluslararası Bunkerciler Birliği (International Bunker Industry Association-IBIA) tarafından22 Haziran 2022 günü 08:00-17:00 saatleri arasında Raffles İstanbul Otel'de "New Regional Dynamics & the Move to a Green Shipping Future" isimli bir konferans düzenlenecektir.

Bahse konu Konferans; "Yeni Bölgesel Dinamikler", "Temiz Deniz Taşımacılığı & Karbonsuzlaşma-Akdeniz Emisyon Kontrol Bölgesi Önerisi ve Denizciliğin Karbonsuzlaşma Hedefleri", "Alternatif Yakıtlar" ve "Karbon Düzenlemesi: AB Emisyon Ticaret Sistemi (EU ETS) ve Gelecekteki Karbon Düzenlemeleri" konulu dört oturum şeklinde gerçekleştirilecektir.

İstanbul'da gerçekleştirilecek Konferansın programına, sponsorluk paketlerine ve kayıt bilgilerine https://ibia.net/event/ibia-going-to-clean-ship-future/ bağlantısı üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Konferansta konuşmacı ya da moderatör olarak yer almak isteyen üyelerimiz IBIA Pazarlama ve Etkinlik Yöneticisi Sayın Sofia Konstantopoulou ile (sofia.konstantopoulou@ibia.net) iletişime geçebilecektir.’’ 


Denilmektedir.

Sayın Üyelerimizin bilgilerine rica ederiz.

 

 

 

 

Saygılarımızla,

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

  

 

Emin EMİNOĞLU

Genel Sekreter


 

 

 

Ek: İlgi Yazı


Dağıtım: Tüm üyelerimiz