26. Olağan Genel Kurul Toplantı Seçim Sonuçları

SİRKÜLER NO: 6.2 / 249-174 = 31/03/2021

Sayın Üyemiz,

30 Mart 2021 Salı günü Dernek binamızın 3. katında yapmış olduğumuz 26. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda siz değerli üyelerimizin güvenine layık olarak 2021 - 2024 döneminde Dernek Yönetim Kurulunda görev yapmak üzere;

Recep DÜZGİT

Kenan TURKANTOS

Emin EMİNOĞLU

Murat DENİZERİ

Savaş ERCAN

Henryk Antoni Jozef DROWNIAK

Ahmet Rifat KARAKİMSELİ

Olarak seçilmiş bulunmaktayız.

Değerli Üyemiz,

30 Mart 2021 Salı günü yapmış olduğumuz bu Olağan Genel Kurul’umuza katılan siz değerli üyelerimize çok teşekkür ederiz.

119 yıllık geçmişe sahip Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği’nin Yönetim Kurulu’nda yer almanın ve bu ulvi göreve oybirliği ile layık görülmenin onur ve gururunu yaşamaktayız.

Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, bu dönemde de siz değerli üyelerimizin bizlerden beklentilerini, istek ve sıkıntılarının giderilmesi konusundaki taleplerini yerine getirirken, topluluğumuzun doğal hakları olan adalet ve eşitlik ilkelerinden ayrılmayacağımıza şüphe yoktur.

Tüm çalışmalarımızda siz değerli üyelerimizin her zaman olduğu gibi, bu dönemde de bize destek ve katkılarını esirgemeyeceğinden emin olduğumuzu bildirir saygılarımızı sunarız.

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

Yönetim Kurulu

NOT: 2017 - 2021 dönemi Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu icraatlar 166 sayfalık "Faaliyet Raporumuzda’’ kitap şeklinde sizlere sunulmuştur. Faaliyet raporu ile bu dönemde yapılan iş ve mücadele, özet haline getirilmiş ve başlangıcından alınarak günümüzdeki durumu yansıtacak şekilde olması hedeflenmiştir.

Sayın Üyelerimizin bilgilerine rica ederiz.

Saygılarımızla,

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

Emin EMİNOĞLU

EKLER:

Ek1: Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve İstişare Kuruluna seçilenler listesi

EK2: 2017-2021 Faaliyet raporu

Dağıtım: Tüm üyelerimiz